مشاوره حقوقي

مشاوره حقوقی، رخت خواب عدالت اجتماعی است
مشاوره حقوقی، یکی از حرفه های علمی و کاربردی با اعتبار اجتماعی برین در سرتا سر زمانه است، که وسن به وجود و فعالیت آن، تحاشی ناشدنی است.

مشاوره حقوقی، حوزه حل اخلافات نیست، با دانایی از نقش و تسلط مشاوره حقوقی در مسائل قانونی و دعاوی قضایی و نیز بدست آوردن اقسام قانونی و اشراف بر ابعاد حقوقی شخصی خویشاوند از طریق مشاوره حقوقی، میتوان اینگونه نقل نمود که این عمل، حتی، میتواند به خواهشگر شناخت از مسائل انبوه قضایی، و بر این مبنا، با پیش بینی های حقوقی، باعث پیشگیری از اختلاف های آتی و گره های کور در روابط بین فردی در سازمان گردد. به قولی معرکه اول به از صلح ته!

مشاوره حقوقی، کانونی است به منظور شناخت آنچه به عنوان یک شهروند، یک محصل، یک فعله یا کارمند، یک مخدوم و مسئول، یک عضو خانواده، یک همسایه، یک همسر، یک کودک، یک زن، یک فروشنده و یا یک علاقه مند، سرباز اوقات شما، جهت هواخواهی های قانونی و حقوقی فردی می باشد.




مشاوره حقوقی، کانون مصالح اجتماعی است.

انسان، یک م وجود روابط محور است. حتی در خلوت گزینانه ترین سبک زندگی خویش، در وفاق با دیگران قرار دارد، این " دیگران "، حتی میتوانند مسائل، افراد و سازمان های حقوقی و یا حقیقی باشند، که فرد تاکنون به طور مستقیم برخوردی با آن ها نداشته است.

یک انسان تنها هم، باید مسائل جوار را رعایت کند، او یک شهروند است که حق و حقوقی دارد، او ملزم به رعایت قوانین مدنی من جمله آساها راهنمایی و رانندگی است، او به خاطر درآمدش به چهره خود حر یا در کاردهی کارفرمایی، کار می کند و در این زمینه نیز حق و حقوقی دارد. او به خرید ملک و باقی ضروریات زندگی اش، مدیریت اموالش، بهره مندی از حقوقی که حتی متناسب با سن یا جنسیت یا سایر شرایطش، به او تعلق می گیرد، نیاز به تامینات و اشراف کامل دارد.

مشاوره حقوقی قشر برابری اجتماعی است



شناخت این حقوق، با توجه به پیچیدگی و پویایی و گوناگونی مسائل قضایی و حقوقی، امری نیست که به طرف عوام مردم، حتی افراد شاخص و برجسته، میسر باشد، بنابراین وجود مردم کارکشته با تجربه و مهارت با دانش کافی و وافی در این امور، جهت راهنمایی، شفاف سازی و مشاوره و در چهره احتیاج از بهر مداخله و کمک و کالت، ضروری است. لذا مشاوره حقوقی، تنها از بهر وقتی که آب از سر گذشت و شرایط بحرانی و تنش آلود روابط مادی و قانونی در محضر مراجع شرعی و قضایی نیست، لاکن مشاوره حقوقی فراشی آگهی بخش، در عوض شفافیت ذهن افراد یک جامعه در مورد جایگاهشان در دایره تعریفات حقوقی از آن ها است.


مشاوره حقوقی، به ایجاد صلح و انصاف، کمک می کند.

مثلا به عنوان یک کودک، یک زوج و یا یک زن یا مرد، چه تعاریف و تسهیلات حقوقی و ضایی محتوی حلول کننده افراد می شود؟ کجا و در چه مواقعی میتواند بفهمد که حقی از او ضایع شده است؟ چگونه مراقب حریم قانونی و حقوقی خودش و دیگران باشد؟ و در صورت تنش های احتمالی، چگونه مناسب ترین راهکار و واکنش را برگزیند؟

شور اگر افراد جامعه، مانند ضرورت آموزش و رفتن به مدرسه، ضرورت رجوع به مشاوره حقوقی را درک کنند، و بدین گونه، اطلاع افراد از حقوق مدنی و تبعهی خود و دیگران، بیشتر شود، چه بسا که بسیاری از ادعاها و حق به جانب بودن ها، از بین برود، تنش ها رفع گشته و یا حتی پیشگیری شود، و نیز حقی از کسی، نادانسته تضییع نگردد.

چه بسیارند افرادی که بدون شناخت و داشتن دانش کامل از مسائل حقوقی خود و دیگران، موجب از بین رفتن حقی، در اثنای روابط شخصی و یا رسمی خود می شوند، و یا از مورد تجاوز وعده گاه گرفتن حقوق خود، بی خبرند؛ زین روی، با شناخت از این گونه مسائل به موهبت وجود مشاوره حقوقی، نه تنها عدالت اجتماعی، به خطر نمی افتد، بساکه چه در عیان و چه در نهان، چه تعمدی و چه سهوا، ظلمی روا داشته نمی شود، و مظلومی متولد نمی گردد؛ چه برسد به آنکه گسترش یافته و سیستماتیک شود.

مشاور حقوقی به عملکرد افراد به سبب مسائل حقوقی و قضایی زندگی شان کمک می کند



آیا مشاوره حقوقی، همان وکالت است؟

شاید بسیاری از مردم، گمان می برند که مشاوره حقوقی، همان قیمومت است، اما این طور نیست.

در واقع یک وکیل، به امر مشاوره حقوقی برای موکل خود، نیز می پردازد، اما یک مشاور حقوقی الزاما وکیل مراجعینش نمی باشد. به عبارتی، شما میتوانید از خدمات مشاوره حقوقی بهره ببرید، بدون آنکه قصد دادن ولایت به مشاور حقوقی خود را داشته باشید.

ضمنا، بسیاری از افرادی که درس خوانده رشته حقوق هستند و به امر مشاوره حقوقی، مشغولند، وارد حوزه جانشینی نمی شوند.

مشاوره حقوقی میتواند به رخسار موردی و یا مستمر درخواست شود. برخی از موسسات حقوقی، در کنار سایر خدمات خود، به ارائه خدمات در زمینه مشاوره حقوقی در یک زمینه تخصصی و یا در عموم حوزه های قانونی، حتی گاهی به وجه رایگان، می پردازند.

امروزه فرآیند مشاوره حقوقی از راه دور، از ممر تماس تلفنی و نیز به صورت آنلاین توسط سایت های حقوقی معتبر، محتمل شده است.



برخی از قضات بازنشسته دیوان قضایی نیز ممکن است، در زمینه مشاوره حقوقی، فعالیت کنند. به منظور فعالیت در این حوزه، داشتن مدرک و اطلاعات کامل در مورد مسائل مشروع و حقوقی هر کشوری که مشاورین در آن در وجد فعالیت هستند و نیز بهره مندی از مجوز های حقوقی لازم در آن کشور و گروه، ضرورت دارد.

گاهی حتی برای یافتن یک وکیل مناسب و مطمئن، میتوان از موسسات مشاوره حقوقی، راهنمایی گرفت. این گونه موسسات هم از سوابق کاری وکلا اطلاع دارند و هم اگر مشخصا وکیلی را معرفی نکنند، مشخصات مناسب بودن یک وکیل و کارهایی که به طرف دادن قیمومت و نیز بعدها توسط وکیل مربوطه، باید انجام شود را شرح دادن می دهند و به این رخسار در امر انتخاب وکیل کارآمد و حرفه ای کمک می نمایند.

گستره فعالیت و کاربرد مشاوره حقوقی، بسیار وسیع و چندگان است. سازمان ها، نهاد ها، حتی دولت ها و هر نوع نهاد یا شخصیتی که شمول هر نوع ارتباط بین فردی است، به مشاوره حقوقی احتیاج دارد.

هر چه رتبه و رده اجتماعی بلنداتر رود، هر چه پندگیری و نفوذ بیشتر گردد، وسن بهره مندی از مشاوره حقوقی، بیشتر و حساس تر می گردد.

مطالب مشابه دیگر:






منبع:

مشاوره حقوقی

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *